تحویل‌دهی انواع هواپیماهای نظامی و بالگرد به نیروهای مسلح

مراسم تحویل‌دهی انواع هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد به نیروهای مسلح و بازآماد ده‌ها موتور پیشرفته در صنایع هوایی وزارت دفاع با حضور وزیر دفاع و فرمانده نهاجا برگزار شد.

به گزارش مشرق، مراسم تحویل‌دهی انواع هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد و همچنین ده‌ها موتور پیشرفته در صنایع هوایی وزارت دفاع  با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع، امیر نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش برگزار شد.

در این مراسم ۹ فروند هواپیمای نظامی، ۱۰ فروند بالگرد و ده‌ها موتور بازآماد شده در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع تحویل نیروهای مسلح شد.

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با درود به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و همه کسانی که در راه اعتلای میهن اسلامی قدم برداشتند، اظهار داشت: این میدان گویای شکست فشار حداکثری دشمن و موفقیت راهبردهای جمهوری اسلامی ایران  است. دشمن با دو راهبرد تحریم و عدم اجازه خرید تجهیزات تلاش کرد ایران را شکست دهد اما جمهوری اسلامی با سه راهبرد اتکا به توان داخلی، بهینه سازی تجهیزات دفاعی و امنیتی با شرایط روز و ساخت تسلیحات بومی در حوزه های مختلف رزم زمینی ، دریایی ، موشکی و سایبری توانست دشمن را شکست دهد.

بیشتر بخوانید:

توان دفاعی ایران در جهان قابل محاسبه است

وی ادامه داد: سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع بر اساس مأموریت ذاتی خود گام های موثری در زمینه افزایش توان رزم نیروهای مسلح در حوزه تعمیرات اساسی و ارتقای انواع هواپیما، بالگرد و موتورهای نظامی برداشته است به نحوی که در سال جاری موفق به اورهال و تعمیر اساسی ده هها فروندهواپیما، بالگرد و موتورهای مورد نیاز نیروهای مسلح شده است.
هواپیما

وزیر دفاع ۹ فروند هواپیماهای بازاماد شده را از نوع هواپیماهای نظامی F۴,F۱۴,F۲۷،میراژ و همچنین هواپیماهای ترابریC۱۳۰,۷۰۷و ۷۴۷ برشمرد و گفت: این هواپیماها در رزم هوایی و در مأموریت های متنوع رزمی، تاکتیکی و ترابری کاربرد فراوان دارند که با تحویل آنها به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ناوگان رزم هوایی نیروهای مسلح تقویت خواهد شد.

امیر سرتیپ حاتمی ۱۰ فروند بالگردهای بازآماد شده را انواع متنوع بالگردهای شرقی و غربی۲۱۴,۲۰۵,۲۰۶,۲۰۹,۲۱۲ و میل شرقی ۱۷۱برشمرد و گفت: این بالگردها دارای کاربری های رزمی، انتظامی و امدادی هستند که برای بهره برداری یگان هایی از نیروهای هوایی ارتش، هوانیروز، نیروی دریایی سپاه و هواناجا تحویل می شود.

امیر سرتیپ حاتمی در خصوص ده ها موتور بازآماد شده توسط متخصصین صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: این موتورها از انواع متنوع توربوجت،توربوفن، و توربوشفت هستند که در هواپیماها و بالگردهای نظامی ناوگان بالگردی هوانیروز، نیروی هوایی و دریایی ارتش مورد استفاده قرار میگیرند.

وزیر دفاع در ادامه با بیان اینکه  نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس پیروزی انقلاب اسلامی با مشاهده تحریم‌های شدید نظامی کشورهای خارجی علیه ایران، دست‌شان را بر روی زانوهای خود گذاشتند و قدم در راه خودکفایی در عرصه‌های مختلفی دفاعی گذاشتند گفت: در این مسیر، ساخت انواع جنگ‌افزارها و تسلیحات دفاعی متناسب با نیاز روز و همچنین بازآماد و بازطراحی ادوات نظامی موجود که از گذشته در کشور وجود داشت، دو راهبرد اصلی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح'>وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران شد.

امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: اورهال تجهیزات نظامی سبک، نیمه سنگین و سنگین توسط متخصصان داخلی، مسیری کم هزینه و مطمئن برای ارتقا توان دفاعی نیروهای مسلح است؛ شیوه‌ای که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز به آن اهمیت فراوانی داده شده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  با بیان پیچیدگی های صنعت هوایی و استانداردهای خاص این صنعت راهبردی گفت:  در فرایند طراحی، ساخت و بازآماد انواع تجهیزات هوایی، استانداردها برای هر قطعه باید پاس شوند که این یک کار بسیار سخت و دشوار است؛ بحمدالله این سختی‌ها را پشت سر گذاشتیم و امروز در صنعت هوایی صاحب فن و فناوری هستیم و می‌توانیم صنعت هوانوردی را یک صنعت خوداتکا بدانیم.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با طراحی و تولید قطعات مورد نیاز و اورهال انواع هواپیما، موجب شد تا در طول این سال ها خللی در توان رزم هوایی نیروهای مسلح ایجاد نشود افزود:  هواپیماهای نیازمند به تعمیرات اساسی نیروهای مسلح همواره بدون هیچگونه وابستگی و با بهره گیری حداکثری از توان صنعتی حوزه دفاع، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و بویژه همکاری و حمایت صمیمانه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی بازآماد و به موقع تحویل یگان های هوایی نیروهای مسلح شده است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 11
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    8 0
    بنظرم سرعت کار برای تولید انبوه موتور های هوایی خیلی خیلی ضعیفه. الان وقتی موتور توربوفنی مثل جهش 700 ساخته شده چرا نمیره زیر تولید انبوه؟؟؟
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    2 5
    F27? منظورتون میگ 29نبوده احیانا؟
    • محمد IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
      5 0
      نه منظورش اف۲۷فوکر نه میگ ۲۹ ی سرچ کنی می فهمی
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    7 2
    انشالله روزی جنگنده مدرن بسازیم البته باید تقویت نیروی هوایی جنگنده های همچون سوخو 35 یا میک 35 هم خریداری شود
  • حسین ازارومیه IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    2 1
    انشاالله روزی برسه جنگنده سوخو35 خریداری کنیم کنارجنگنده هایمان باید جنگنده پیشرفته‌ای هم داشته باشیم خیلی صبرکردیدبایدتاحالاسوخو35میخریدیم
  • AU ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    1 1
    سلام.عکس هاش رو خبرگزاری فارس منتشر کرده..خبر بسیار خوبه.امیدوارم در اینده،این تعمیرات سریعتر و زودتر بشه.
  • IR ۱۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    2 3
    ساخت موتور توربوفن سنگین . خرید j16 و j20 و سوخو۳۵
  • IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    1 1
    سلام خدا قوت به شیر مردان اسمان ولایت وخسته نباشید عزیزان ملت
  • DE ۲۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
    0 0
    اگه واقعا بازاماد موتورهای توبوفن .بخصوص پره های تک کریستالی موتورهارو میتونن عوض کنن .پس چرا توربوفن بدربخور نمیتونیم درست کنیم .ایران الان بزرگترین ومهمترین نیازش بپیشرانهای توربوفن بزرگ .توربوشفت .ورمجته .تا کی باید چشممون به اخبار باشه که ببینیم روزی میشه که کشورماهم جنگنده بدرد بخور درست کنه. برای هواپیمای مسافری ذلت غربیهارو تحمل نکنیم
  • حسین ازارومیه IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
    0 0
    جنگنده سوخو35ومیگ 35صدرصدبایدکشوربه خریداقدام جدی کنه درکنارجنگنده های داخلی بایددونمونه جنگنده پیشرفته هم داشته باشیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس